Aannemer Bussum

Hensen Bouw als aannemer in Bussum

Hensen Bouw is een gespecialiseerd en dynamisch maar ook energiek bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van renovatie- en bouwprojecten van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Bij de aannemer Bussum kunt u rekenen op een goed eindresultaat en geheel naar uw wensen.

Hensen Bouw heeft een groot netwerk van professionele specialisten zodat u kunt rekenen op een snelle en betrouwbare uitvoering van de opdrachten. Als u het ook prettig vind om persoonlijk contact te hebben met degene die uw opdrachten uitvoert dan is Hensen Bouw uw aannemer in Bussum!

Waarom kiezen voor Hensen Bouw als aannemer Bussum?

Bij Hensen Bouw kunt u terecht voor diverse projecten. In het geval van nieuwbouw projecten is het natuurlijk belangrijk dat alle ideeën op de juiste manier worden uitgevoerd. Hensen Bouw werkt in dit geval nauw samen met professionele architecten zoals De Jong Architecten om uw projecten te visualiseren en uit te voeren. Vooraanbouwprojecten is het belangrijk dat een bestaande ruimte vergroot wordt door het aanbouwen van een nieuwe ruimte. Ook in dit geval kunt u goed terecht bij Hensen Bouw. Renovatie is iets waar mensen vaak tegenop kijken omdat bij renovatie nogal wat bij komt kijken. Hensen Bouw heeft ruime ervaring met de renovatie van monumentale panden in de gemeente. Tot slot is verbouw iets waar mensen zelf mee aan deAannemer Bussum slag gaan maar toch vaak professionele hulp bij nodig hebben. En ook hiervoor kunt u terecht bij Hensen Bouw.

Op de website van Hensen Bouw kunt u een offerte aanvragen voor de door u gewenste dienst. Heeft u liever persoonlijk contact, dan kan dat natuurlijk ook. En voor het geval u nieuwsgierig bent naar de projecten die door Hensen Bouw worden uitgevoerd, dan kunt u ook terecht op hun persoonlijke Facebook pagina.

   Nieuwbouw Naarden     Contact    Offerte